4 Contributo in Atti di Convegno (Proceeding)
 Distribuzione geografica
Continente #
NA - Nord America 15.175
AS - Asia 12.817
EU - Europa 7.273
SA - Sud America 464
Continente sconosciuto - Info sul continente non disponibili 304
AF - Africa 151
OC - Oceania 79
Totale 36.263
Nazione #
US - Stati Uniti d'America 13.013
TR - Turchia 5.008
IT - Italia 4.420
CN - Cina 3.663
SG - Singapore 3.145
CA - Canada 2.042
DE - Germania 490
FR - Francia 373
BR - Brasile 352
EU - Europa 302
GB - Regno Unito 299
UA - Ucraina 298
IE - Irlanda 212
IN - India 202
FI - Finlandia 197
NL - Olanda 166
RU - Federazione Russa 160
HK - Hong Kong 117
ES - Italia 108
JP - Giappone 94
MX - Messico 92
PH - Filippine 76
CZ - Repubblica Ceca 74
ID - Indonesia 68
PL - Polonia 65
AU - Australia 64
AE - Emirati Arabi Uniti 62
BE - Belgio 50
SE - Svezia 47
ZA - Sudafrica 45
VN - Vietnam 43
KR - Corea 42
CH - Svizzera 40
JO - Giordania 38
TW - Taiwan 38
GR - Grecia 37
PE - Perù 36
RO - Romania 36
AT - Austria 35
PT - Portogallo 35
IR - Iran 32
BD - Bangladesh 28
EG - Egitto 26
SA - Arabia Saudita 25
TH - Thailandia 25
PK - Pakistan 22
UY - Uruguay 21
DK - Danimarca 20
MY - Malesia 20
CO - Colombia 19
SC - Seychelles 19
IQ - Iraq 18
LT - Lituania 18
BG - Bulgaria 15
HU - Ungheria 15
EC - Ecuador 13
NG - Nigeria 13
NO - Norvegia 13
NZ - Nuova Zelanda 13
HR - Croazia 12
IL - Israele 12
MA - Marocco 12
DZ - Algeria 11
EE - Estonia 10
KE - Kenya 8
NP - Nepal 8
UZ - Uzbekistan 8
AR - Argentina 7
SI - Slovenia 7
VE - Venezuela 7
CL - Cile 6
HN - Honduras 5
LU - Lussemburgo 5
TT - Trinidad e Tobago 5
BH - Bahrain 4
GH - Ghana 4
PR - Porto Rico 4
RS - Serbia 4
SK - Slovacchia (Repubblica Slovacca) 4
BA - Bosnia-Erzegovina 3
BB - Barbados 3
ET - Etiopia 3
JM - Giamaica 3
LK - Sri Lanka 3
OM - Oman 3
PY - Paraguay 3
QA - Qatar 3
SY - Repubblica araba siriana 3
TN - Tunisia 3
TZ - Tanzania 3
A2 - ???statistics.table.value.countryCode.A2??? 2
AL - Albania 2
SV - El Salvador 2
AM - Armenia 1
AZ - Azerbaigian 1
BS - Bahamas 1
BW - Botswana 1
CR - Costa Rica 1
CY - Cipro 1
DM - Dominica 1
Totale 36.248
Città #
Kocaeli 4.106
San Mateo 3.684
Toronto 1.889
Singapore 1.139
Santa Clara 1.121
Beijing 988
Wilmington 921
Houston 730
Ashburn 656
Lawrence 643
Princeton 642
Rome 481
Chandler 412
Milan 410
Shanghai 355
Guangzhou 266
Los Angeles 238
Fairfield 233
West Jordan 198
Seattle 191
Woodbridge 186
Helsinki 167
Dallas 129
Naples 122
Shenzhen 112
Cambridge 101
Redwood City 93
Florence 90
New York 85
Dublin 84
Boardman 82
Turin 81
Munich 78
Council Bluffs 77
Jiaxing 74
Bologna 70
Hong Kong 66
Olomouc 66
Assago 65
Palermo 65
Xi'an 64
The Dalles 61
Wuhan 58
Catania 53
Bari 52
Wuxi 52
Brooklyn 51
Rui'an 46
Buffalo 44
Padova 44
Quanzhou 43
Frankfurt am Main 42
Pune 42
Parma 40
Amman 38
London 38
São Paulo 38
Amsterdam 37
Warsaw 37
Chicago 33
Messina 33
Verona 33
Boston 32
Genoa 32
Nanjing 32
Zhengzhou 32
North Bergen 31
Mexico City 28
Montreal 27
Tokyo 27
Vienna 27
Phoenix 25
Nuremberg 24
Atlanta 23
Jinhua 22
Taizhou 22
Melbourne 21
Pavia 21
Perugia 21
Caserta 20
Johannesburg 20
Montevideo 20
Nantong 20
Treviso 20
Xuzhou 20
Charlotte 19
Chennai 19
Hanoi 19
Napoli 19
Rio de Janeiro 19
San Francisco 19
Ancona 18
Brescia 18
Istanbul 18
Redmond 18
Taipei 18
Bergamo 17
Dongyang 17
Manchester 17
Ottawa 17
Totale 23.014
Nome #
Il valore dell’handgrip corretto per il BMI è inversamente correlato con la presenza di diabete di tipo 2 in donne anziane sovrappeso con diverso stato nutrizionale 437
Relatore "Postura ed esercizi con sovraccarichi" 338
Geometry and graphic design 336
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali 326
MADE IN ITALY:BUILDING AWARENESS. THE ROADMAP TO CHEMICAL AND ENVIRONMENTAL SUSTAINABILITY WHICH THE ITALIAN FASHION SYSTEM IS CURRENTLY UNDERTAKING 325
Peter Nicholson and the First Interpretation of Greek Architectural Mouldings as Sections of a Cone 313
Differenze di genere nel gusto e nelle abitudini alimentari 293
Valutazione nel lungo periodo del rischio di carenze nutrizionali e di recupero di peso in soggetti sottoposti a chirurgia bariatrica 259
Administration of green tea and pomegranate extract in drinking water on broiler growth performance, total blood antioxidant activity and gut microbiota 200
Strategie nutrizionali a lungo termine per ridurre il rischio di ripresa del peso e di carenze di micronutrienti dopo chirurgia bariatrica 199
L'ALLENAMENTO IN CIRCUITO CON I SOVRACCARICHI, LA PEDANA VIBRANTE E LE PEDANE PROPRIOCETTIVE AD ASSETTO MODULARE VARIABILE 193
Transcriptional regulation of lipid metabolism in transition dairy goats by fish oil and stearate 147
Arte e geometria nel disegno tessile / Art and geometry in textile drawing 146
Verso la rendicontazione integrata: criticità ed opportunità 141
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia 132
Fashion Illustration between Art, Communication and Project 126
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino 125
Il contributo alla sostenibilità della filiera del biogas in Italia 116
Digital for welfare. Stories of “third sector” realities facing the challenges of digital transformation 115
ORGANOCATALIZZATORE IMIDAZOLIDINONICO IN LIQUIDO IONICO E ACQUA COME SISTEMA RICICLABILE PER REAZIONI DI DIELS-ALDER ASIMMETRICHE 111
Muscle Lab nella clinica e nell’attività di ricerca 109
Role of PACAP/EGFR/MMP-2 axis in an in vitro model of amyotrophic lateral sclerosis 106
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products 106
USO DEI TRIFLATI LANTANIDI E LORO IMPIEGO NELLA SINTESI ORGANICA 105
Il disegno come processo di comunicazione. Dal segno grafico alla modellazione 104
The role of Biogas in the Italian scenario: the case of “Tempio” farm 95
Energy Efficency: a Critical Analysis of the Role of Public Administration in Italy 89
DESIGN POINT. AN INTEGRATED E-LEARNING & INDUSTRY 4.0 FASHION PLATFORM FROM ITALY TO ZAMBIA 87
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola” 87
Effects of SOD-rich melon on inflammation, oxidative status and performance of challenged piglets 84
Il disegno nell'e-learning: una frontiera tra didattica e ricerca 84
PENSAMIENTO CIRCULAR EN EL SISTEMA DE MODA ITALIANO: INNOVACIÓN Y PROCESO DEL PRODUCTO. PENSIERO CIRCOLARE NEL SISTEMA MODA ITALIANO. INNOVAZIONE DEL PROCESSO E DEL PRODOTTO. 84
Dopamine D3 receptor, neurofibromin and amyloid precursor protein expression during passive avoidance conditioning 82
ONLINE DISPUTE RESOLUTION:LA "PIATTAFORMA UE" COME NUOVO MODELLO DI INTERNET JURISDICTION 82
Impacts of circularity-oriented policies and measures on financial performance of agri-food organizations 81
Valutazione clinica e strumentale di atleti in età evolutiva praticanti la ginnastica artistica" 81
Expertise in rhythmic gymnastics increases control in lateral directions 80
HS-SPME-GC-MS method for the determination of emerging volatile contaminants in fruits 80
Abitare il deserto. Il ‘cielo’ artificiale delle dimore ipogee in Tunisia 79
L'epifisiolisi acuta e subacuta dell'anca 79
The Corporate Social Responsibility in the Italian agri-food sector 79
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis 79
Effect of NAP in diabetic retinopathy 77
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola” 77
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis 76
Gender equality in Italy: a critical analysis 75
Glutathione depletion induces antioxidant response via the p53-mediated transcription of PGC-1a: a novel longevity pathway? 75
Il Miglio d’oro: suggestioni grafiche dell’architettura e del paesaggio alle pendici del Vesuvio 73
"Artroscopic synoviectomy of the knee in juvenile rheumatoid arthritis" 73
The rural landscape in Campania. The role of graphic representation in the documentation and valorization process 72
SINTESI DI SECOIRIDOIDI DELL’ OLEA EUROPAEA CON CATALISI ACIDA DI LEWIS 72
Phygital transformation. Enhancing customer experience in the digital society 71
SENSORY EVALUATION OF SECONDARY SHELF-LIFE FOR A REDUCTION OF FOOD WASTE 71
I SISTEMI DI GESTIONE DELL’ENERGIA - NOTA 2 - LA NORMA ISO 50001:2011 70
Representing the time: the role of sequences representation in the design of visual information 70
Potenziali carenze nutrizionali in soggetti obesi a cinque anni dalla chirurgia bariatrica - XXVII congresso nazionale SICOB - 26 - 28 maggio 2019 - Bologna 70
MADE IN ITALY. AN INTEGRATED E-COMMERCE AND E-LEARNING INNOVATIVE PLATFORM TO PROMOTE EDUCATION FOR ITALIAN DESIGN SYSTEM (PRODUCT & PROCESS) 69
L'architettura che non c'è: musei e virtualità tra storia, arte, disegno e rappresentazione della conoscenza / Non-existent architecture: museums and virtuality across history, art, drawing and representation of knowledge 68
Antitumor activity of new melatonin derivatives on melanoma and breast cancer cells 67
Drawings, signs and codes in landscape representation 67
Verso un carbon market globale 66
Projective geometry and iconographic interpretation 65
Mesalazina e/o lactobacillus casei nella prevenzione delle riacutizzazioni della patologia diverticolare sintomatica del colon studio prospettico, randomizzato, aperto 65
Effects of a novel emulsifier supplementation on growth performance and carcass yield of female and male broiler chicks 65
GC4.307 - Gender-related differences in weight loss induced by a Very Low Calorie Ketogenic Diet protoco 65
P821 Gender differences in taste and foods habits 63
Multimedialità e multimodalità nella rappresentazione del paesaggio 62
Lo specchio della fantasia: immaginario urbano e realtà architettonica nei disegni dei Galli Bibiena 62
Realtà virtuale e arte del disegno 62
An oveview and update on sarcopenic obesity 62
In vivo two-photon imaging of climbing fibers plasticity after laser axotomy 61
A policy option to meet the target of the Kyoto Protocol and the role of the energy sector: The EU Emission Trading Scheme 61
Cloning and sequencing of 122 kb from cotE to glnRA 61
Representing the Urban Space to Enhance the Small Towns of Amalfi Coast 61
“Facing the climate challenge: the role of CO2 capture and storage technologies” 60
Correlation between equine gastric ulcer syndrome (EGUS) and variation of some laboratory parameters in sport horses 60
The importance of secoiridoid derivatives in food chemistry 60
EFFECT OF DIETARY BUTYRIC GLYCERIDES ON IMMUNE RESPONSE OF TWO-WEEK OLD BROILER CHICKS. 60
Innovation and beauty in the contemporary world 59
La città intarsiata 59
Absence of maintenance in old milking parlours: related problems 59
Deprotezione di acetali e chetali usando Trifiato di Ce(lIl) 59
A thermostable TSaseB from Bacillus subtilis ATCC6633 59
Reaction time and dominance in elderly. Relationships with the motor task 59
Sustainable strategy and value creation in the corrugated cardboard sector: the SADA group experience 59
Síntesis one-pot de n-glicosilsulfonamidas promovida por Er(OTf)3. reacciones de azaglicosilación de Ferrier 59
WHAT ROLE FOR HISTORIC HOUSE MUSEUMS IN THE AGE OF SUSTAINABLE DEVELOPMENT? CHALLENGES AND OPPORTUNITIES 58
A pathway towards sustainable consumption and production: the life cycle management approach 58
Comparison among actual and estimated milk yields in dairy goats 58
PACAP modulates expression of Hypoxia Inducible Factors in the early phase of diabetic retinopathy 58
La forma simbolica del tumulus nella musealizzazione del paesaggio 58
The Gender Report: The Initial Experience of the University of Salerno 57
"Clinical and instrumental assesment of young soccer players" 57
Between image and logos: the paradigm of a visual language in the Valcamonica rock drawings. 57
Incentives for energy generation from renewable sources in Italy 56
Entrepreneurial Responses to Globalization: an empirical analysis of the Prato Industrial District in Italy 56
La visualizzazione nel processo di comunicazione. Tra scienza e arte 56
Relatore "Attività fisica e sindrome metabolica" 56
DESIGN BEST. AN INTEGRATED E-COMMERCE AND E-LEARNING INNOVATIVE PLATFORM TO PROMOTE EDUCATION FOR ITALIAN DESIGN SYSTEM (PRODUCT & PROCESS) 56
Fatal attraction: Acinetobacter baumannii exploits carcinoembryonic antigen‐related cell adhesion molecules (CEACAMs) for cellular adherence. 56
Totale 10.003


Totale Lug Ago Sett Ott Nov Dic Gen Feb Mar Apr Mag Giu
2020/20217.177 362 224 115 88 267 362 338 180 223 176 4.206 636
2021/20227.464 73 1.939 2.013 102 64 104 1.041 793 117 1.027 70 121
2022/20233.883 1.558 73 110 261 231 144 175 305 223 295 349 159
2023/20244.648 159 138 191 496 283 392 189 379 155 534 309 1.423
2024/202511.936 584 1.916 1.144 835 847 1.407 634 742 1.441 365 653 1.368
2025/20263 3 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0 0
Totale 37.743