Sfoglia per Autore
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”
2013-01-01 Scacco, A.; Verzera, A.; Lanza, C. M.; Sparacio, A.; Genna, G.; Raimondi, S.; Tripodi, G.; Dima, G.
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli.
2013-01-01 Tripodi, G.; Verzera, A.; Condurso, C.; Dima, G.; H. Kohnke., F.
GRAFTING IN CUCURBITACEAE: A GLOBAL APPROACH FOR THE FRUIT QUALITY DETERMINATION
2013-01-01 Verzera, A.; Crinò, P.; Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Dima, G.; Restuccia, C.; Condurso, C.; Tripodi, G.; Romano, D.; Paratore., A.
Impedance spectroscopy for rapid determination of honey floral origin
2013-01-01 Scandurra, Graziella; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella
Volatile composition of Italian Thymus capitatus (L.) Hoffmanns. et Link leaves
2013-01-01 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Ragusa, Salvatore; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks
2014-01-01 Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Sperlinga, E.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A.
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis
2014-01-01 Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Verzera, A.
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia
2014-01-01 A., Mazzaglia; A., Vitale Alessandro; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; C. M., Lanza; Verzera, Antonella
Influence of different rootstocks on aroma profile, sensory and microbiological characters of Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum. and Nakai cv. Minirossa (Cucurbitaceae)
2014-01-01 Verzera, A.; Lanza, C. M.; Crinò, P.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Dima, G.; Mazzaglia, A.; Paratore., A.
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity
2014-01-01 Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; Dima, Giovanna; Marra, Angela
Volatile constituents of mini-watermelon fruits
2014-01-01 Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks
2014-01-01 Verzera, A.; Dima, G.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Crinò, P.; Romano, D.; Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Restuccia, C.; Paratore., A.
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia
2015-01-01 Mazzaglia, A.; Vitale, A.; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Lanza, C. M.; Verzera, Antonella
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino
2015-01-01 Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Condurso, Concetta; Dina Maria Letizia, Giglio; Antonio, Sparacio
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data
2015-01-01 Verzera, ; Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Dima, G.; Paratore, A.
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia
2015-01-01 Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Agata, Mazzaglia; Carmela Maria, Lanza; Alessandro, Vitale
Monitoring of volatile organic pollutants in marine species of Mediterranean Sea
2015-01-01 Cincotta, F.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Verzera, A.
Determination of sesquiterpenes in wines by HS-SPME coupled with GC-MS
2015-01-01 Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta
HS-SPME-GC-MS method for the determination of emerging volatile contaminants in fruits
2016-01-01 Cincotta, F.; Verzera, A.; Condurso, C.; Tripodi, G.
Chemical Characterization of Sicilian Saffron
2016-01-01 Cincotta, Fabrizio; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Tripodo, Maria Marcella; Verzera, Antonella; Lanuzza, Francesco; Tripodi, Gianluca
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola” | 1-gen-2013 | Scacco, A.; Verzera, A.; Lanza, C. M.; Sparacio, A.; Genna, G.; Raimondi, S.; Tripodi, G.; Dima, G. | |
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. | 1-gen-2013 | Tripodi, G.; Verzera, A.; Condurso, C.; Dima, G.; H. Kohnke., F. | |
GRAFTING IN CUCURBITACEAE: A GLOBAL APPROACH FOR THE FRUIT QUALITY DETERMINATION | 1-gen-2013 | Verzera, A.; Crinò, P.; Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Dima, G.; Restuccia, C.; Condurso, C.; Tripodi, G.; Romano, D.; Paratore., A. | |
Impedance spectroscopy for rapid determination of honey floral origin | 1-gen-2013 | Scandurra, Graziella; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella | |
Volatile composition of Italian Thymus capitatus (L.) Hoffmanns. et Link leaves | 1-gen-2013 | Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Ragusa, Salvatore; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna | |
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks | 1-gen-2014 | Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Sperlinga, E.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A. | |
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis | 1-gen-2014 | Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Verzera, A. | |
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia | 1-gen-2014 | A., Mazzaglia; A., Vitale Alessandro; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; C. M., Lanza; Verzera, Antonella | |
Influence of different rootstocks on aroma profile, sensory and microbiological characters of Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum. and Nakai cv. Minirossa (Cucurbitaceae) | 1-gen-2014 | Verzera, A.; Lanza, C. M.; Crinò, P.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Dima, G.; Mazzaglia, A.; Paratore., A. | |
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity | 1-gen-2014 | Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; Dima, Giovanna; Marra, Angela | |
Volatile constituents of mini-watermelon fruits | 1-gen-2014 | Dima, Giovanna; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta; Verzera, Antonella | |
Aroma and sensory quality of honeydew melon fruits (Cucumis melo L. subsp. melo var. inodorus H. Jacq.) in relation to different rootstocks | 1-gen-2014 | Verzera, A.; Dima, G.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Crinò, P.; Romano, D.; Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Restuccia, C.; Paratore., A. | |
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia | 1-gen-2015 | Mazzaglia, A.; Vitale, A.; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Lanza, C. M.; Verzera, Antonella | |
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino | 1-gen-2015 | Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Condurso, Concetta; Dina Maria Letizia, Giglio; Antonio, Sparacio | |
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data | 1-gen-2015 | Verzera, ; Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Dima, G.; Paratore, A. | |
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia | 1-gen-2015 | Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Agata, Mazzaglia; Carmela Maria, Lanza; Alessandro, Vitale | |
Monitoring of volatile organic pollutants in marine species of Mediterranean Sea | 1-gen-2015 | Cincotta, F.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Verzera, A. | |
Determination of sesquiterpenes in wines by HS-SPME coupled with GC-MS | 1-gen-2015 | Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Condurso, Concetta | |
HS-SPME-GC-MS method for the determination of emerging volatile contaminants in fruits | 1-gen-2016 | Cincotta, F.; Verzera, A.; Condurso, C.; Tripodi, G. | |
Chemical Characterization of Sicilian Saffron | 1-gen-2016 | Cincotta, Fabrizio; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Tripodo, Maria Marcella; Verzera, Antonella; Lanuzza, Francesco; Tripodi, Gianluca |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile