ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY
2008-01-01 Ferrante, I.; Verzera, A.; M., Ziino; Condurso, C.; Romeo, V.; Tripodi, G.; Bergna, M.
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”
2010-01-01 Raimondi, S.; Sparacio, A.; Genna, G.; Lanza, C. M.; Scacco, A.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A.
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert
2010-01-01 Prinzivalli, L.; Sparacio, A.; Sparla, S.; Condurso, C.; Dima, G.; Tripodi, G.; Verzera, A.
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali
2017-01-01 Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Verzera, A.
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia
2014-01-01 A., Mazzaglia; A., Vitale Alessandro; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; C. M., Lanza; Verzera, Antonella
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds
2013-01-01 Dima, G.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Ragusa, S.
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola”
2012-01-01 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Sparacio, Antonio; Scacco, Antonio
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE)
2010-01-01 Condurso, C.; Dima, G.; Tripodi, G.; Ragusa, S.; Ziino, M.; Verzera, A.
GRAFTING IN CUCURBITACEAE: A GLOBAL APPROACH FOR THE FRUIT QUALITY DETERMINATION
2013-01-01 Verzera, A.; Crinò, P.; Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Dima, G.; Restuccia, C.; Condurso, C.; Tripodi, G.; Romano, D.; Paratore., A.
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks
2014-01-01 Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Sperlinga, E.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A.
SPME Technique for Quality Assessment of Traditional Food
2012-01-01 Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella Sicilia sud-orientale
2009-01-01 Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Oliva, D.
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt
2008-01-01 C., Condurso; Verzera, A.; Romeo, V.; Tripodi, G.; Ziino, M.
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods
2018-01-01 Cincotta, F.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Verzera, A.; Condurso, C.
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data
2015-01-01 Verzera, ; Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Dima, G.; Paratore, A.
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds
2012-01-01 Tripodi, G.; Verzera, A.; Dima, G.; Condurso, C.; Ragusa, S.; Raccuia, A.
Effetti del portainnesto sulle caratteristiche salutistiche, sensoriali e microbiologiche delle Cucurbitaceae.
2012-01-01 Dima, G.; Condurso, C.; Lanza, C. M.; Mazzaglia, A.; Marra, A.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Verzera, A.
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products
2020-01-01 Cincotta, Fabrizio; Condurso, Concetta; Merlino, Maria; Tripodi, Gianluca; Stanton, Catherine; Verzera, Antonella
Selection of two new Saccharomyces cerevisiae strains and their use for production of high quality red wines
2008-01-01 Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Genna, G.; Oliva, D.
Discovery of new chemotherapy-associated antigens induced by immunogenic cell death in NSCLC
2019-01-01 Grimaldi, A.; Cammarata, I.; Focaccetti, C.; Martire, C.; Paroli, M.; Peruzzi, G.; Buzzacchino, F.; Panetta, M.; Spada, S.; Girelli, G.; Longo, F.; Facciolo, F.; Ciliberto, G.; Mancone, C.; Nistico, P.; Barnaba, V.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY | 1-gen-2008 | Ferrante, I.; Verzera, A.; M., Ziino; Condurso, C.; Romeo, V.; Tripodi, G.; Bergna, M. | |
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola” | 1-gen-2010 | Raimondi, S.; Sparacio, A.; Genna, G.; Lanza, C. M.; Scacco, A.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A. | |
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert | 1-gen-2010 | Prinzivalli, L.; Sparacio, A.; Sparla, S.; Condurso, C.; Dima, G.; Tripodi, G.; Verzera, A. | |
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali | 1-gen-2017 | Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Verzera, A. | |
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia | 1-gen-2014 | A., Mazzaglia; A., Vitale Alessandro; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; C. M., Lanza; Verzera, Antonella | |
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds | 1-gen-2013 | Dima, G.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Ragusa, S. | |
Influenza della Salinità del Suolo sulle Caratteristiche Compositive e Sensoriali di Vini “Nero d’Avola” | 1-gen-2012 | Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Sparacio, Antonio; Scacco, Antonio | |
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE) | 1-gen-2010 | Condurso, C.; Dima, G.; Tripodi, G.; Ragusa, S.; Ziino, M.; Verzera, A. | |
GRAFTING IN CUCURBITACEAE: A GLOBAL APPROACH FOR THE FRUIT QUALITY DETERMINATION | 1-gen-2013 | Verzera, A.; Crinò, P.; Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Dima, G.; Restuccia, C.; Condurso, C.; Tripodi, G.; Romano, D.; Paratore., A. | |
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks | 1-gen-2014 | Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Sperlinga, E.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A. | |
SPME Technique for Quality Assessment of Traditional Food | 1-gen-2012 | Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna | |
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella Sicilia sud-orientale | 1-gen-2009 | Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Oliva, D. | |
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt | 1-gen-2008 | C., Condurso; Verzera, A.; Romeo, V.; Tripodi, G.; Ziino, M. | |
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods | 1-gen-2018 | Cincotta, F.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Verzera, A.; Condurso, C. | |
Emerging organic contaminants in fruits of Cucumis melo spp. grafted on different rootstocks. Preliminary data | 1-gen-2015 | Verzera, ; Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Dima, G.; Paratore, A. | |
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds | 1-gen-2012 | Tripodi, G.; Verzera, A.; Dima, G.; Condurso, C.; Ragusa, S.; Raccuia, A. | |
Effetti del portainnesto sulle caratteristiche salutistiche, sensoriali e microbiologiche delle Cucurbitaceae. | 1-gen-2012 | Dima, G.; Condurso, C.; Lanza, C. M.; Mazzaglia, A.; Marra, A.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Verzera, A. | |
HS-SPME-GC-MS method for shelf-life monitoring of lactose free dairy products | 1-gen-2020 | Cincotta, Fabrizio; Condurso, Concetta; Merlino, Maria; Tripodi, Gianluca; Stanton, Catherine; Verzera, Antonella | |
Selection of two new Saccharomyces cerevisiae strains and their use for production of high quality red wines | 1-gen-2008 | Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Genna, G.; Oliva, D. | |
Discovery of new chemotherapy-associated antigens induced by immunogenic cell death in NSCLC | 1-gen-2019 | Grimaldi, A.; Cammarata, I.; Focaccetti, C.; Martire, C.; Paroli, M.; Peruzzi, G.; Buzzacchino, F.; Panetta, M.; Spada, S.; Girelli, G.; Longo, F.; Facciolo, F.; Ciliberto, G.; Mancone, C.; Nistico, P.; Barnaba, V. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ...345
Data di pubblicazione
- 2020 - 202548
- 2010 - 2019211
- 2000 - 200980
- 1993 - 19996
Editore
- A cura del comitato scientifico d...9
- Società Chimica Italiana6
- Società italiana delle scienze ve...5
- Wageningen Academic Publishers5
- Comitato organizzatore2
- EERA (European Educational Resear...2
- Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A...2
- Gangemi Editore SpA International2
- Henryk Kozłowski and Enrique Garc...2
- IFKAD | Arts for Business Institute2
Rivista
- SPORT SCIENCES FOR HEALTH10
- CIRCULATION8
- EUROPEAN HEART JOURNAL7
- CLINICAL NUTRITION ESPEN2
- ACTA PAEDIATRICA1
- ANNALI DI IGIENE MEDICINA PREVENT...1
- CYTOKINE1
- EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH1
- EUROPEAN JOURNAL OF TRANSLATIONAL...1
- FEBS JOURNAL. S1
Serie
- ACTA OF THE INTERNATIONAL SYMPOSI...4
- ANNUAL MEETING OF THE EUROPEAN AS...3
Keyword
- Palladium9
- Anion Coordination Chemistry5
- Polyiodides5
- Heterogeneous Catalysis4
- Oxygen Reduction Reaction4
- Supramolecular Chemistry4
- Carbon Nanotubes3
- Catalysis3
- Diabetic retinopathy3
- Macrocyclic Complexes3
Lingua
- eng195
- ita44
- und5
- fre3
- spa2
Accesso al fulltext
- no fulltext344
- reserved1