HPLC-Chip-MS/MS based proteomic profiling of Cannabis sativa as a powerful analytical tool for foodomic characterization
2015-01-01 Aiello, G.; Fasoli, E.; Citterio, A.; Arnoldi, A.
Proteomic analysis of Algerian apricot sweet kernels using combinatorial peptide ligand libraries and LC-MS/MS
2016-01-01 Aiello, G.; Ghorab, H.; Kabouche, Z.; Arnoldi, A.
Extensive proteome characterization of L. mutabilis using a combined approach based on 2D-electrophoresis and mass spectrometry
2015-01-01 Aiello, G.; Boschin, G.; Arnoldi, A.
Assessing the bioavailability of bioactive peptides from lupin seed protein by using differentiated human intestinal enterocytes
2015-01-01 Lammi, C.; Aiello, G.; Vistoli, G.; Zanoni, C.; Arnoldi, A.; Sambuy, Y.; Ferruzza, S.; Ranaldi, G.
Peptides derived from soy and lupin protein as dipeptidyl-peptidase IV inhibitors: in vitro screening and in silico molecular modeling study
2016-01-01 Lammi, C.; Zanoni, C.; Aiello, G.; Arnoldi, A.; Vistoli, G.
Administration of green tea and pomegranate extract in drinking water on broiler growth performance, total blood antioxidant activity and gut microbiota
2019-01-01 Comi, Marcello; Giromini, Carlotta; Rebucci, Raffaella; Giorgi, Silvia; Dell’Orto, Vittorio; Bontempo, Valentino
Effects of a novel emulsifier supplementation on growth performance and carcass yield of female and male broiler chicks
2015-01-01 Jiang, Xian-Ren; Comi, Marcello; Cheli, Federica; Giromini, Carlotta; Gottardo, Davide; Rebucci, Raffaella; Bontempo, Valentino
Prolactin, prolactin receptor, and adiponutrin messenger RNA abundances in mammary extraparenchymal tissue of gilts are affected by body condition.
2017-01-01 Palin, M. F.; Amaral Duarte, C. R.; Comi, M.; Farmer, C.
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis
2014-01-01 Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Verzera, A.
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli.
2013-01-01 Tripodi, G.; Verzera, A.; Condurso, C.; Dima, G.; H. Kohnke., F.
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini “Nero d’Avola”
2013-01-01 Scacco, A.; Verzera, A.; Lanza, C. M.; Sparacio, A.; Genna, G.; Raimondi, S.; Tripodi, G.; Dima, G.
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks
2011-01-01 Condurso, C.; Crinò, P.; Dima, G.; Lanza, C. M.; Mazzaglia, A.; Romano, D.; Paratore, A.; Tripodi, G.; Verzera, A.
L’influenza di ceppi di saccharomyces cerevisiae selezionati in sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Catarratto.
2010-01-01 Di Maio, S.; Genna, G.; Polizzotto, G.; Oliva, D.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A.
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti
2010-01-01 Crinò, P.; Paratore, A.; Lanza, C. M.; Ziino, M.; Di Gregorio, R.; Mazzaglia, A.; Dima, G.; Tripodi, G.; Verzera, A.
Influenza della defogliazione di Vitis vinifera L. cv. Nero d’Avola sulla composizione chimica e sulla componente volatile del vino
2015-01-01 Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna; Condurso, Concetta; Dina Maria Letizia, Giglio; Antonio, Sparacio
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity.
2013-01-01 Verzera, A.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Dima., G.
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis
2017-01-01 Condurso, C.; Cincotta, F.; Verzera, A.; Tripodi, G.
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia
2015-01-01 Mazzaglia, A.; Vitale, A.; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Lanza, C. M.; Verzera, Antonella
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in frutti di Cucumis melo L
2017-01-01 Tripodi, G.; Condurso, C.; Cincotta, F.; Verzera, A.
Influence of different rootstocks on aroma profile, sensory and microbiological characters of Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum. and Nakai cv. Minirossa (Cucurbitaceae)
2014-01-01 Verzera, A.; Lanza, C. M.; Crinò, P.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Dima, G.; Mazzaglia, A.; Paratore., A.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ...345
Data di pubblicazione
- 2020 - 202548
- 2010 - 2019211
- 2000 - 200980
- 1993 - 19996
Editore
- A cura del comitato scientifico d...9
- Società Chimica Italiana6
- Società italiana delle scienze ve...5
- Wageningen Academic Publishers5
- Comitato organizzatore2
- EERA (European Educational Resear...2
- Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A...2
- Gangemi Editore SpA International2
- Henryk Kozłowski and Enrique Garc...2
- IFKAD | Arts for Business Institute2
Rivista
- SPORT SCIENCES FOR HEALTH10
- CIRCULATION8
- EUROPEAN HEART JOURNAL7
- CLINICAL NUTRITION ESPEN2
- ACTA PAEDIATRICA1
- ANNALI DI IGIENE MEDICINA PREVENT...1
- CYTOKINE1
- EUROPEAN JOURNAL OF PUBLIC HEALTH1
- EUROPEAN JOURNAL OF TRANSLATIONAL...1
- FEBS JOURNAL. S1
Serie
- ACTA OF THE INTERNATIONAL SYMPOSI...4
- ANNUAL MEETING OF THE EUROPEAN AS...3
Keyword
- Palladium9
- Anion Coordination Chemistry5
- Polyiodides5
- Heterogeneous Catalysis4
- Oxygen Reduction Reaction4
- Supramolecular Chemistry4
- Carbon Nanotubes3
- Catalysis3
- Diabetic retinopathy3
- Macrocyclic Complexes3
Lingua
- eng195
- ita44
- und5
- fre3
- spa2
Accesso al fulltext
- no fulltext344
- reserved1