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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks 1-gen-2014 Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Sperlinga, E.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A.
SENSORY EVALUATION OF SECONDARY SHELF-LIFE FOR A REDUCTION OF FOOD WASTE 1-gen-2022 Tripodi, G.; Gorfer, M.
Sensory vs instrumental analysis for the shelf-life definition of minimally processed vegetables 1-gen-2018 Cincotta, F.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Verzera, A.; Dellacassa, E.; Condurso, C.
Shelf-life of mono-varietal coffee packaged in capsules. 1-gen-2020 Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Condurso, Concetta; Merlino, Maria; Prestia, Ottavia; Verzera, Antonella
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali 1-gen-2017 Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Verzera, A.
SPME Technique for Quality Assessment of Traditional Food 1-gen-2012 Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna
The aroma of Sicilian red garlic of Nubia as affected by drying methods 1-gen-2018 Cincotta, F.; Tripodi, G.; Merlino, M.; Verzera, A.; Condurso, C.
The Quality of Cucumis melo L. var. inodorus and reticulatus Fruits in Relation to Different Rootstocks 1-gen-2011 Condurso, C.; Crinò, P.; Dima, G.; Lanza, C. M.; Mazzaglia, A.; Romano, D.; Paratore, A.; Tripodi, G.; Verzera, A.
Valutazione della presenza di contaminanti ambientali in frutti di Cucumis melo L 1-gen-2017 Tripodi, G.; Condurso, C.; Cincotta, F.; Verzera, A.
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Data di pubblicazione
  • 2020 - 2022 3
  • 2010 - 2019 36
  • 2008 - 2009 10
Editore
  • Società Chimica Italiana 8
  • Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 2
  • - 1
  • 3rd COST Action FA1204 Annual Con... 1
  • 4th International Conference and ... 1
  • Chiarizia 1
  • Chiriotti Editori 1
  • Consorzio Uno 1
  • European Chemical Sciences. Divi... 1
  • Eurosense 2018, Eighth European C... 1
Keyword
  • analisi sensoriale 2
  • Sensory analysis 2
  • Acceptability by consumers 1
  • Aroma volatile 1
  • aroma volatile compounds 1
  • Capparis spinosa L 1
  • caratterizzazione 1
  • Cheese 1
  • Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum... 1
  • componente aromatica 1
Lingua
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