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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
L’influenza di ceppi di saccharomyces cerevisiae selezionati in sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Catarratto. 1-gen-2010 Di Maio, S.; Genna, G.; Polizzotto, G.; Oliva, D.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A.
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella Sicilia sud-orientale 1-gen-2009 Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Oliva, D.
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis 1-gen-2017 Condurso, C.; Cincotta, F.; Verzera, A.; Tripodi, G.
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt 1-gen-2008 C., Condurso; Verzera, A.; Romeo, V.; Tripodi, G.; Ziino, M.
Selection of two new Saccharomyces cerevisiae strains and their use for production of high quality red wines 1-gen-2008 Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Genna, G.; Oliva, D.
Sensory analysis for quality assessment of mini-watermelon fruits grafted on different rootstocks 1-gen-2014 Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Sperlinga, E.; Restuccia, C.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A.
SENSORY EVALUATION OF SECONDARY SHELF-LIFE FOR A REDUCTION OF FOOD WASTE 1-gen-2022 Tripodi, G.; Gorfer, M.
Shelf-life of mono-varietal coffee packaged in capsules. 1-gen-2020 Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Condurso, Concetta; Merlino, Maria; Prestia, Ottavia; Verzera, Antonella
Sicurezza alimentare di prodotti per la prima infanzia: furano e composti furanici in omogeneizzati commerciali 1-gen-2017 Condurso, C.; Cincotta, F.; Tripodi, G.; Verzera, A.
SPME Technique for Quality Assessment of Traditional Food 1-gen-2012 Verzera, Antonella; Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Dima, Giovanna
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Tipologia
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 33
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Data di pubblicazione
  • 2020 - 2022 3
  • 2010 - 2019 26
  • 2008 - 2009 4
Editore
  • Società Chimica Italiana 4
  • Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 2
  • - 1
  • 3rd COST Action FA1204 Annual Con... 1
  • Chiarizia 1
  • European Chemical Sciences. Divi... 1
  • Ferdinando Branca, Alessandro Tri... 1
  • I.O.P.M.S. 1
  • L. Mondello 1
  • Mourao Isabel de Maria; Palha Mar... 1
Keyword
  • Acceptability by consumers 1
  • analisi sensoriale 1
  • Aroma volatile 1
  • aroma volatile compounds 1
  • Capparis spinosa L 1
  • Cheese 1
  • Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum... 1
  • componente volatile dell'aroma 1
  • composti volatili 1
  • Cucurbitaceae 1
Lingua
  • eng 18
  • ita 12
  • und 3
Accesso al fulltext
  • no fulltext 33