Sfoglia per Autore CAMPAGNOLI, ANNA
APPLICATION OF DNA BASED TECHNOGIES IN FEEDSTUFFS AUTHENTICATION
2003-01-01 Moretti, Vm; Baldi, A; Pinotti, L; Bellagamba, F; Campagnoli, A; Savoini, G; Cantoni, C; Dell'Orto, V.
SELECTION OF DIFFERENT FLAVOURS FOR RODENTICIDE APPLICATION
2003-01-01 Pinotti, L; Campagnoli, A; Longoni, A; Sonzogni, O.
LEPTIN DISTRIBUTION IN GOAT MILK FRACTION
2003-01-01 Rosi, F; Pinotti, L; Campagnoli, A; Magistrelli, D.
Microscopic Identification and PCR Based Assay In Feed Analysis
2003-01-01 Pinotti, L; Campagnoli, A; Bellagamba, F; Moretti, V; Dellorto, V; Savoini, G
Potential application of electronic nose in processed animal proteins (PAP) detection in feedstuffs
2004-01-01 Campagnoli, A; Pinotti, L; Tognon, G; Cheli, F; Baldi., A; Dellorto, V
Microscopic method in processed animal proteins identification in feed: application of image analysis
2004-01-01 Pinotti, L; Campagnoli, A; Tognon, G; Cheli, F; Dellorto, V; Savoini, G
MICROSCOPIC ANALISYS IN PROCESSED ANIAML PROTEINS (PAPs) IDENTIFICATION IN FEED: POTENTIAL APPLICATIONS OF IMAGE ANALYSIS
2004-01-01 Campagnoli, A; Pinotti, L.; Tognon, G.; Cheli, F.; Dell'Orto, V.; Savoini, G.
RUOLO DELLA COMPONENTE PROTEICA PER UNA RAZIONE ADEGUATA
2004-01-01 Cheli, F; Pinotti, L; Fusi, E; Campagnoli, A; Dell'Orto, V.
Metabolism of periparturient dairy cows fed rumen-protected choline
2004-01-01 Pinotti, L; Campagnoli, A; Sangalli, ; L, ; Rebucci, ; R, ; Dellorto, ; V, ; Baldi, ; A,
UNA NUOVA FRONTIERA NELLA CARATTERIZZAZIONE OLFATTIVA. IL NASO ELETTRONICO NELL'ANALISI ALIMENTARE
2005-01-01 Tognon, G; Campagnoli, A; Pinotti, L; Cheli, F.
LA SALUBRITA' DEI MANGIMI DETERMINATA CON IL NASO ELETTRONICO
2005-01-01 Cheli, F; Campagnoli, A; Tognon, G; Pinotti, L; Baldi, A; Savoini, G; Dell'Orto, V.
TRANSITION COW: POSSIBLE ROLE FOR CHOLINE
2005-01-01 Campagnoli, A; D’Ambrosio, F; Susca, F; Innocenti, M; Agazzi, A; Pinotti, L.
Implementation of the electronic nose for the identification of mycotoxins in durum wheat (Triticum durum)
2005-01-01 Tognon, G; Campagnoli, A; Pinotti, L; Dellorto, V; Cheli, F
Choline: is there a need in lactating dairy cow?
2005-01-01 Pinotti, L; Campagnoli, A; Dellorto, V; Baldi, A
Olfactometric techniques in feed analysis: preliminary calibration of DON in durum wheat
2005-01-01 Campagnoli, A; Tognon, G; Cheli, F; Pinotti, L; Savoini, ; Dellorto, V
Feed authentication as an essential component of food safety and control
2005-01-01 Pinotti, L; Moretti, V M; Baldi, A; Bellagamba, F; Campagnoli, A; Savoini, G; Cantoni, C; Dellorto, V
RUMEN PROTECTED CHOLINE AND VITAMIN E SUPPLEMENTATION IN TRANSITION DAIRY GOATS
2006-01-01 Pinotti, L; Campagnoli, A; D'Ambrosio, F; Susca, F; Savoini, G; Baldi, A.
PROCESSED ANIMAL PROTEINS CHARCTERIZATION BY ELECTRONIC NOSE
2006-01-01 Campagnoli, A; Pinotti, L; Cheli, F; Savoini, G; Pecorini, C; Maggioni, L; Dell'Orto, V.
SOTTOPRODOTTI DI ORIGINE VEGETALE: ARMAONIZZARE L'INTERPRETAZIONE DELLE NORME CON IL CONFRONTO
2006-01-01 Campagnoli, A; Pinotti, L.
EFFECT OF DIETARY BUTYRIC GLYCERIDES ON IMMUNE RESPONSE OF TWO-WEEK OLD BROILER CHICKS.
2006-01-01 Antongiovanni, M; Boccioni, A; Minieri, S; Petacchi, S; Fusi, E; Campagnoli, A; Rebucci, R.
Titolo | Data di pubblicazione | Autore(i) | File |
---|---|---|---|
APPLICATION OF DNA BASED TECHNOGIES IN FEEDSTUFFS AUTHENTICATION | 1-gen-2003 | Moretti, Vm; Baldi, A; Pinotti, L; Bellagamba, F; Campagnoli, A; Savoini, G; Cantoni, C; Dell'Orto, V. | |
SELECTION OF DIFFERENT FLAVOURS FOR RODENTICIDE APPLICATION | 1-gen-2003 | Pinotti, L; Campagnoli, A; Longoni, A; Sonzogni, O. | |
LEPTIN DISTRIBUTION IN GOAT MILK FRACTION | 1-gen-2003 | Rosi, F; Pinotti, L; Campagnoli, A; Magistrelli, D. | |
Microscopic Identification and PCR Based Assay In Feed Analysis | 1-gen-2003 | Pinotti, L; Campagnoli, A; Bellagamba, F; Moretti, V; Dellorto, V; Savoini, G | |
Potential application of electronic nose in processed animal proteins (PAP) detection in feedstuffs | 1-gen-2004 | Campagnoli, A; Pinotti, L; Tognon, G; Cheli, F; Baldi., A; Dellorto, V | |
Microscopic method in processed animal proteins identification in feed: application of image analysis | 1-gen-2004 | Pinotti, L; Campagnoli, A; Tognon, G; Cheli, F; Dellorto, V; Savoini, G | |
MICROSCOPIC ANALISYS IN PROCESSED ANIAML PROTEINS (PAPs) IDENTIFICATION IN FEED: POTENTIAL APPLICATIONS OF IMAGE ANALYSIS | 1-gen-2004 | Campagnoli, A; Pinotti, L.; Tognon, G.; Cheli, F.; Dell'Orto, V.; Savoini, G. | |
RUOLO DELLA COMPONENTE PROTEICA PER UNA RAZIONE ADEGUATA | 1-gen-2004 | Cheli, F; Pinotti, L; Fusi, E; Campagnoli, A; Dell'Orto, V. | |
Metabolism of periparturient dairy cows fed rumen-protected choline | 1-gen-2004 | Pinotti, L; Campagnoli, A; Sangalli, ; L, ; Rebucci, ; R, ; Dellorto, ; V, ; Baldi, ; A, | |
UNA NUOVA FRONTIERA NELLA CARATTERIZZAZIONE OLFATTIVA. IL NASO ELETTRONICO NELL'ANALISI ALIMENTARE | 1-gen-2005 | Tognon, G; Campagnoli, A; Pinotti, L; Cheli, F. | |
LA SALUBRITA' DEI MANGIMI DETERMINATA CON IL NASO ELETTRONICO | 1-gen-2005 | Cheli, F; Campagnoli, A; Tognon, G; Pinotti, L; Baldi, A; Savoini, G; Dell'Orto, V. | |
TRANSITION COW: POSSIBLE ROLE FOR CHOLINE | 1-gen-2005 | Campagnoli, A; D’Ambrosio, F; Susca, F; Innocenti, M; Agazzi, A; Pinotti, L. | |
Implementation of the electronic nose for the identification of mycotoxins in durum wheat (Triticum durum) | 1-gen-2005 | Tognon, G; Campagnoli, A; Pinotti, L; Dellorto, V; Cheli, F | |
Choline: is there a need in lactating dairy cow? | 1-gen-2005 | Pinotti, L; Campagnoli, A; Dellorto, V; Baldi, A | |
Olfactometric techniques in feed analysis: preliminary calibration of DON in durum wheat | 1-gen-2005 | Campagnoli, A; Tognon, G; Cheli, F; Pinotti, L; Savoini, ; Dellorto, V | |
Feed authentication as an essential component of food safety and control | 1-gen-2005 | Pinotti, L; Moretti, V M; Baldi, A; Bellagamba, F; Campagnoli, A; Savoini, G; Cantoni, C; Dellorto, V | |
RUMEN PROTECTED CHOLINE AND VITAMIN E SUPPLEMENTATION IN TRANSITION DAIRY GOATS | 1-gen-2006 | Pinotti, L; Campagnoli, A; D'Ambrosio, F; Susca, F; Savoini, G; Baldi, A. | |
PROCESSED ANIMAL PROTEINS CHARCTERIZATION BY ELECTRONIC NOSE | 1-gen-2006 | Campagnoli, A; Pinotti, L; Cheli, F; Savoini, G; Pecorini, C; Maggioni, L; Dell'Orto, V. | |
SOTTOPRODOTTI DI ORIGINE VEGETALE: ARMAONIZZARE L'INTERPRETAZIONE DELLE NORME CON IL CONFRONTO | 1-gen-2006 | Campagnoli, A; Pinotti, L. | |
EFFECT OF DIETARY BUTYRIC GLYCERIDES ON IMMUNE RESPONSE OF TWO-WEEK OLD BROILER CHICKS. | 1-gen-2006 | Antongiovanni, M; Boccioni, A; Minieri, S; Petacchi, S; Fusi, E; Campagnoli, A; Rebucci, R. |
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile