Food Design. Contaminazione e innovazione
2009-01-01 Gallico, D
When italian style leaves the sign.Collaborative Innovation.
2012-01-01 Gallico, D
Design. Development & Innovation
2011-01-01 Gallico, D
PENSAMIENTO CIRCULAR EN EL SISTEMA DE MODA ITALIANO: INNOVACIÓN Y PROCESO DEL PRODUCTO. PENSIERO CIRCOLARE NEL SISTEMA MODA ITALIANO. INNOVAZIONE DEL PROCESSO E DEL PRODOTTO.
2017-01-01 Gallico, D
Innovating New Media – The New Living Room on the Move
2011-01-01 Gallico, D
Innovare per Crescere. Le Nuove opportunità
2012-01-01 Gallico, D
Collaborative Innovation
2010-01-01 Gallico, D
COLLABORATIVE INNOVATION. A new light design - not italian or chinese - but really unique and innovative for the world
2013-01-01 Gallico, D
E-LEARNING PLATFORM ON SUSTAINABILITY AND NEW C2C CRITERION BY THE ITALIAN OBSERVATORY OF DESIGN. The first step consists of changing the way of looking at the world
2013-01-01 Gallico, D
Effects of climatic changes and innovative wine making on the aroma compounds of typical Sicilian wines
2009-01-01 Tripodi, G; Verzera, A.
Analysis of the volatile fraction of food and beverages through Solid Phase Microextraction and Fast Gas
2008-01-01 A., Verzera; M., Ziino; C., Condurso; V., Romeo; Tripodi, G; I., Ferrante; M., Bergna
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily
2009-01-01 C., M: LANZA; A., Mazzaglia; A., Scacco; Tripodi, G; G., Dima; A., Verzera
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily
2009-01-01 Lanza, C. M.; Mazzaglia, A; Scacco, A; Tripodi, G; Dima, G; Verzera, A
Effect of climatic changes on the quality of Sicilian wines: chemical and sensory characterization of Nero d’Avola in relation to the soil salinity
2010-01-01 Verzera, A; Tripodi, Gianluca
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily
2009-01-01 Lanza, C. M.; Mazzaglia, A; Scacco, A; Tripodi, G; Dima, G; A., Verzera
Influenza della salinità del suolo sulle caratteristiche compositive e sensoriali di vini Nero d'Avola
2011-01-01 Raimondi, S.; Sparacio, A.; Genna, G.; Lanza, C. M.; Scacco, A.; Tripodi, G.; Dima, G.; Condurso, C.; Verzera, A.
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert
2011-01-01 Prinzivalli, L.; Sparacio, A.; Sparla, S.; Condurso, C.; Dima, G.; Tripodi, G.; Verzera, A.
L'influenza tre ceppi di Saccharomyces cerevisiae selezionati in Sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Cataratto
2011-01-01 Di Maio, S.; Genna, G.; Polizzotto, G.; Oliva, D.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, G.; Dima, G.; Condurso, C.; Verzera, A.
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia
2015-01-01 Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Verzera, Antonella; Agata, Mazzaglia; Carmela Maria, Lanza; Alessandro, Vitale
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese
2009-01-01 Sparacio, A; Prinzivalli, L; Genna, G; Sparla, S; Lanza, C. M.; Scacco, A; Tripodi, G; Condurso, C; Verzera, A
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile
Scopri
Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ...688
Data di pubblicazione
- In corso di stampa1
- 2020 - 2025104
- 2010 - 2019261
- 2000 - 2009256
- 1990 - 199948
- 1980 - 198916
- 1977 - 19792
Editore
- Springer13
- Franco Angeli7
- IADIS7
- Springer Verlag7
- IADIS Press4
- Nardini Editore4
- Società Chimica Italiana4
- Alinea Editrice3
- CELID3
- Edizione Sistema Stampa3
Rivista
- THE FASEB JOURNAL4
- ITALIAN JOURNAL OF BIOCHEMISTRY3
- IGIENE E SANITÀ PUBBLICA2
- MULTIPLE SCLEROSIS2
- PROGRESS IN BIOMEDICAL OPTICS AND...2
- ACTA HORTICULTURAE1
- BIOLOGY AND LIFE SCIENCES FORUM1
- BLOOD1
- EDUCATION AND NEW DEVELOPMENTS1
- ENDOCRINE ABSTRACTS1
Serie
- ARCHITECTURE HERITAGE AND DESIGN4
- DISÉGNO - OPEN ACCESS4
- MECHANISMS AND MACHINE SCIENCE4
- FABBRICA DELLA CONOSCENZA3
- ADVANCES IN INTELLIGENT SYSTEMS A...2
- ANNUAL MEETING OF THE EUROPEAN AS...2
- LECTURE NOTES ON DATA ENGINEERING...2
- AIP CONFERENCE PROCEEDINGS1
- CEUR WORKSHOP PROCEEDINGS1
- EDULEARN PROCEEDINGS1
Keyword
- Online machine translation8
- design6
- Social4
- Acinetobacter baumannii3
- Biomedical Engineering3
- Collaborative Innovation3
- Cultural Heritage3
- dieta3
- E-learning3
- E-Learning Models3
Lingua
- eng338
- ita198
- und6
- spa2
- chi1
- fre1
Accesso al fulltext
- no fulltext681
- reserved6
- open1