Sfoglia per Titolo
QTLs Mapping of Salt Tolerance in Rice.
2007-01-01 Y. Z., El-Refaee; M., Atallah; Savo Sardaro, M; E., Porceddu.
Quadriceps Tendon Tears Rehabilitation: A Narrative Review of the Literature.
2023-01-01 Oliva, F.; Marsilio, E.; Cuozzo, F.; Maffulli, N.
Quadrivalent vaccines for the immunization of adults against influenza: A Systematic Review of Randomized Controlled Trials
2022-01-01 Mannocci, A; Pellacchia, A; Millevolte, R; Chiavarini, M; de Waure, C
Qual è la metodica migliore per monitorare il CMV nei pazienti trapiantati di cellule staminali ematopoietiche?
2008-01-01 Paba, P; Ciotti, M; Guenci, T; Giannella, S; Marcuccilli, F; Serafini, V; Limongi, D; DI MONTE, S; Ronga, L; Fabeni, L; Greco, F; Perno, Cf
Qualitative Analysis of Gradient-Type Systems with Oscillatory Nonlinearities on the Sierpinski Gasket
2013-01-01 Bonanno, G; Molica Bisci, G; Radulescu, V
Qualitative and quantitative determination of peptides related to celiac disease in mixtures derived from different methods of simulated gastrointestinal digestion of wheat products
2014-01-01 Prandi, Barbara; Faccini, Andrea; Tedeschi, Tullia; Cammerata, Alessandro; Sgrulletta, Daniela; Grazia D’Egidio, Maria; Galaverna, Gianni; Sforza, Stefano
Qualitative evaluation of fermented olives grown in Southern Italy (cvs. Carolea, Grossa of Gerace and Nocellara Messinese)
2019-01-01 De Bruno, A.; Zappia, A.; Piscopo, A; Poiana, M.
Qualitative variations on Calabrian Provola cheeses stored under different packaging conditions
2015-01-01 Piscopo, A; Zappia, A; De Bruno, A; Poiana, M
Quality Assesment of Extra Olil by Biomolecular mass Spectrometry
2008-01-01 Caravita, M; Di Donna, L; Mazzotti, F; Nardi, M; Perri, E; Russo, A; Tagarelli, A; G., Sindona
Quality assessment of Mediterranean shrimps during frozen storage
2016-01-01 Condurso, Concetta; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Maria Lanza, Carmela; Mazzaglia, Agata; Verzera, Antonella
Quality Assessment of the Protein Ingredients Recovered by Ultrasound-Assisted Extraction from the Press Cakes of Coconut and Almond Beverage Preparation
2022-01-01 Aiello, Gilda; Xu, Ruoxian; Pugliese, Raffaele; Bartolomei, Martina; Li, Jianqiang; Bollati, Carlotta; Rueller, Lukas; Robert, Josef; Arnoldi, Anna; Lammi, Carmen
Quality change of minimally processed carrots during the shelf-life by aroma compounds, carotenoids and sensory analysis
2017-01-01 Condurso, C.; Cincotta, F.; Verzera, A.; Tripodi, G.
Quality Evaluation of Bergamot Juice Produced in Different Areas of Calabria Region
2024-01-01 Gattuso, Antonio; Mafrica, Rocco; Cannavò, Serafino; Mafrica, Davide; De Bruno, Alessandra; Poiana, Marco
Quality Evaluation of Ready-to-Eat Coated Clementine (Citrus x Clementina) Fruits
2023-01-01 Boninsegna, M. A.; De Bruno, A.; Piscopo, A.
Quality of life among healthcare workers: A multicentre cross-sectional study in Italy
2012-01-01 F., Kheiraoui; M. R., Gualano; Mannocci, Alice; Boccia, Antonio; LA TORRE, Giuseppe
Quality of life and physical activity in liver transplantation patients: results of a case-control study in Italy
2012-01-01 D., Masala; Mannocci, Alice; Unim, BRIGID ANDOUNIMYE; DEL CIMMUTO, Angela; Turchetta, Fabrizio; Gatto, Guerino; R., Santoro; G. M., Ettorre; Boccia, Antonio; LA TORRE, Giuseppe
Quality of shredded carrots minimally processed by different dipping solutions
2019-01-01 Piscopo, A.; Zappia, A.; Princi, M. P.; De Bruno, A.; Araniti, F.; Lupini, A.; Abenavoli, M. R.; Poiana, M.; De Bruno, Alessandra
Quando i mondi si scontrano. Il cinema è il cinema il videogioco è il videogioco. Genealogie comuni e identità separate
2012-01-01 Giordano, F
Quando i mondi si scontrano. Il cinema è il cinema il videogioco è il videogioco. Genealogie comuni e identità separate
2012-01-01 Giordano, F
Quantal release of dopamine and action potential firing detected in midbrain neurons by multifunctional diamond-based microarrays
2019-01-01 Tomagra, G; Picollo, F; Battiato, A; Picconi, B; De Marchis, S; Pasquarelli, A; Olivero, P; Marcantoni, A; Calabresi, P; Carbone, E; Carabelli, V
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile