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Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY 1-gen-2008 Ferrante, I.; Verzera, A.; M., Ziino; Condurso, C.; Romeo, V.; Tripodi, G.; Bergna, M.
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds 1-gen-2012 Tripodi, G.; Verzera, A.; Dima, G.; Condurso, C.; Ragusa, S.; Raccuia, A.
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds 1-gen-2013 Dima, G.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Ragusa, S.
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia 1-gen-2014 A., Mazzaglia; A., Vitale Alessandro; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; C. M., Lanza; Verzera, Antonella
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia 1-gen-2015 Mazzaglia, A.; Vitale, A.; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Lanza, C. M.; Verzera, Antonella
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis 1-gen-2014 Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Verzera, A.
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity. 1-gen-2013 Verzera, A.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Dima., G.
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli. 1-gen-2013 Tripodi, G.; Verzera, A.; Condurso, C.; Dima, G.; H. Kohnke., F.
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE) 1-gen-2010 Condurso, C.; Dima, G.; Tripodi, G.; Ragusa, S.; Ziino, M.; Verzera, A.
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti 1-gen-2010 Crinò, P.; Paratore, A.; Lanza, C. M.; Ziino, M.; Di Gregorio, R.; Mazzaglia, A.; Dima, G.; Tripodi, G.; Verzera, A.
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Tipologia
  • 4 Contributo in Atti di Convegno ... 33
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Data di pubblicazione
  • 2020 - 2022 3
  • 2010 - 2019 26
  • 2008 - 2009 4
Editore
  • Società Chimica Italiana 4
  • Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 2
  • - 1
  • 3rd COST Action FA1204 Annual Con... 1
  • Chiarizia 1
  • European Chemical Sciences. Divi... 1
  • Ferdinando Branca, Alessandro Tri... 1
  • I.O.P.M.S. 1
  • L. Mondello 1
  • Mourao Isabel de Maria; Palha Mar... 1
Keyword
  • Acceptability by consumers 1
  • analisi sensoriale 1
  • Aroma volatile 1
  • aroma volatile compounds 1
  • Capparis spinosa L 1
  • Cheese 1
  • Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum... 1
  • componente volatile dell'aroma 1
  • composti volatili 1
  • Cucurbitaceae 1
Lingua
  • eng 18
  • ita 12
  • und 3
Accesso al fulltext
  • no fulltext 33