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ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY
2008-01-01 Ferrante, I.; Verzera, A.; M., Ziino; Condurso, C.; Romeo, V.; Tripodi, G.; Bergna, M.
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean Traditional Wild Vegetables: a Valuable Source of Bioactive Compounds
2012-01-01 Tripodi, G.; Verzera, A.; Dima, G.; Condurso, C.; Ragusa, S.; Raccuia, A.
Brassica fruticulosa Cyr. and B. incana Ten. (Brassicaceae) as Mediterranean traditional wild vegetables: a valuable source of bioactive compounds
2013-01-01 Dima, G.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Ragusa, S.
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia
2014-01-01 A., Mazzaglia; A., Vitale Alessandro; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; C. M., Lanza; Verzera, Antonella
Caratterizzazione sensoriale e chimica di zafferano prodotto in Sicilia
2015-01-01 Mazzaglia, A.; Vitale, A.; Tripodi, Gianluca; Cincotta, Fabrizio; Lanza, C. M.; Verzera, Antonella
Characterization of Capparis spinosa L. by instrumental and sensory analysis
2014-01-01 Mazzaglia, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Verzera, A.
Chiral volatile compounds for the determination of orange honey authenticity.
2013-01-01 Verzera, A.; Tripodi, G.; Condurso, C.; Dima., G.
Composti volatili chirali per la determinazione dell’origine florale dei mieli.
2013-01-01 Tripodi, G.; Verzera, A.; Condurso, C.; Dima, G.; H. Kohnke., F.
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE)
2010-01-01 Condurso, C.; Dima, G.; Tripodi, G.; Ragusa, S.; Ziino, M.; Verzera, A.
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti
2010-01-01 Crinò, P.; Paratore, A.; Lanza, C. M.; Ziino, M.; Di Gregorio, R.; Mazzaglia, A.; Dima, G.; Tripodi, G.; Verzera, A.
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Tipologia
- 4 Contributo in Atti di Convegno ... 33
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Data di pubblicazione
- 2020 - 2022 3
- 2010 - 2019 26
- 2008 - 2009 4
Editore
- Società Chimica Italiana 4
- Elsevier BV:PO Box 211, 1000 AE A... 2
- - 1
- 3rd COST Action FA1204 Annual Con... 1
- Chiarizia 1
- European Chemical Sciences. Divi... 1
- Ferdinando Branca, Alessandro Tri... 1
- I.O.P.M.S. 1
- L. Mondello 1
- Mourao Isabel de Maria; Palha Mar... 1
Keyword
- Acceptability by consumers 1
- analisi sensoriale 1
- Aroma volatile 1
- aroma volatile compounds 1
- Capparis spinosa L 1
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- Citrullus lanatus [Thumb.] Matsum... 1
- componente volatile dell'aroma 1
- composti volatili 1
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