Sfoglia per Autore  

Opzioni
Mostrati risultati da 1 a 20 di 66
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
APPLICATION OF DNA BASED TECHNOGIES IN FEEDSTUFFS AUTHENTICATION 1-gen-2003 Moretti, Vm; Baldi, A; Pinotti, L; Bellagamba, F; Campagnoli, A; Savoini, G; Cantoni, C; Dell'Orto, V.
SELECTION OF DIFFERENT FLAVOURS FOR RODENTICIDE APPLICATION 1-gen-2003 Pinotti, L; Campagnoli, A; Longoni, A; Sonzogni, O.
LEPTIN DISTRIBUTION IN GOAT MILK FRACTION 1-gen-2003 Rosi, F; Pinotti, L; Campagnoli, A; Magistrelli, D.
Microscopic Identification and PCR Based Assay In Feed Analysis 1-gen-2003 Pinotti, L; Campagnoli, A; Bellagamba, F; Moretti, V; Dellorto, V; Savoini, G
MICROSCOPIC ANALISYS IN PROCESSED ANIAML PROTEINS (PAPs) IDENTIFICATION IN FEED: POTENTIAL APPLICATIONS OF IMAGE ANALYSIS 1-gen-2004 Campagnoli, A; Pinotti, L.; Tognon, G.; Cheli, F.; Dell'Orto, V.; Savoini, G.
Microscopic method in processed animal proteins identification in feed: application of image analysis 1-gen-2004 Pinotti, L; Campagnoli, A; Tognon, G; Cheli, F; Dellorto, V; Savoini, G
Potential application of electronic nose in processed animal proteins (PAP) detection in feedstuffs 1-gen-2004 Campagnoli, A; Pinotti, L; Tognon, G; Cheli, F; Bald, I. A.; Dellorto, V
RUOLO DELLA COMPONENTE PROTEICA PER UNA RAZIONE ADEGUATA 1-gen-2004 Cheli, F; Pinotti, L; Fusi, E; Campagnoli, A; Dell'Orto, V.
Metabolism of periparturient dairy cows fed rumen-protected choline 1-gen-2004 Pinotti, L; Campagnoli, A; Sangalli, ; L, ; Rebucci, ; R, ; Dellorto, ; V, ; Baldi, ; A,
LA SALUBRITA' DEI MANGIMI DETERMINATA CON IL NASO ELETTRONICO 1-gen-2005 Cheli, F; Campagnoli, A; Tognon, G; Pinotti, L; Baldi, A; Savoini, G; Dell'Orto, V.
TRANSITION COW: POSSIBLE ROLE FOR CHOLINE 1-gen-2005 Campagnoli, A; D’Ambrosio, F; Susca, F; Innocenti, M; Agazzi, A; Pinotti, L.
UNA NUOVA FRONTIERA NELLA CARATTERIZZAZIONE OLFATTIVA. IL NASO ELETTRONICO NELL'ANALISI ALIMENTARE 1-gen-2005 Tognon, G; Campagnoli, A; Pinotti, L; Cheli, F.
Feed authentication as an essential component of food safety and control 1-gen-2005 Pinotti, L; Moretti, V M; Baldi, A; Bellagamba, F; Campagnoli, A; Savoini, G; Cantoni, C; Dellorto, V
Implementation of the electronic nose for the identification of mycotoxins in durum wheat (Triticum durum) 1-gen-2005 Tognon, G; Campagnoli, A; Pinotti, L; Dellorto, V; Cheli, F
Choline: is there a need in lactating dairy cow? 1-gen-2005 Pinotti, L; Campagnoli, A; Dellorto, V; Baldi, A
Olfactometric techniques in feed analysis: preliminary calibration of DON in durum wheat 1-gen-2005 Campagnoli, A; Tognon, G; Cheli, F; Pinotti, L; Savoini, ; Dellorto, V
RUMEN PROTECTED CHOLINE AND VITAMIN E SUPPLEMENTATION IN TRANSITION DAIRY GOATS 1-gen-2006 Pinotti, L; Campagnoli, A; D'Ambrosio, F; Susca, F; Savoini, G; Baldi, A.
PROCESSED ANIMAL PROTEINS CHARCTERIZATION BY ELECTRONIC NOSE 1-gen-2006 Campagnoli, A; Pinotti, L; Cheli, F; Savoini, G; Pecorini, C; Maggioni, L; Dell'Orto, V.
EFFECT OF DIETARY BUTYRIC GLYCERIDES ON IMMUNE RESPONSE OF TWO-WEEK OLD BROILER CHICKS. 1-gen-2006 Antongiovanni, M; Boccioni, A; Minieri, S; Petacchi, S; Fusi, E; Campagnoli, A; Rebucci, R.
SOTTOPRODOTTI DI ORIGINE VEGETALE: ARMAONIZZARE L'INTERPRETAZIONE DELLE NORME CON IL CONFRONTO 1-gen-2006 Campagnoli, A; Pinotti, L.
Mostrati risultati da 1 a 20 di 66
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile