Sfoglia per Autore TRIPODI, GIANLUCA
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt
2008-01-01 C., Condurso; Verzera, A.; Romeo, V.; Tripodi, G.; Ziino, M.
Selection of two new Saccharomyces cerevisiae strains and their use for production of high quality red wines
2008-01-01 Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Genna, G.; Oliva, D.
ANALYSIS OF THE VOLATILE FRACTION OF FOOD AND BEVERAGES THROUGH SOLID PHASE MICROEXTRACTION AND FAST GAS CHROMATOGRAPHY
2008-01-01 Ferrante, I.; Verzera, A.; M., Ziino; Condurso, C.; Romeo, V.; Tripodi, G.; Bergna, M.
Analysis of the volatile fraction of food and beverages through Solid Phase Microextraction and Fast Gas
2008-01-01 A., Verzera; M., Ziino; C., Condurso; V., Romeo; Tripodi, G; I., Ferrante; M., Bergna
Produzione di vini rossi di qualità con due nuovi ceppi di lievito isolati nella Sicilia sud-orientale
2009-01-01 Polizzotto, G.; Di Maio, S.; Verzera, A.; Tripodi, G.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Oliva, D.
Influenza della macerazione pre-fermentativa a freddo sulla qualità dei vini rossi Perricone e Nerello Mascalese
2009-01-01 Sparacio, A; Prinzivalli, L; Genna, G; Sparla, S; Lanza, C. M.; Scacco, A; Tripodi, G; Condurso, C; Verzera, A
Correlation between aroma compounds and sensory proporties of different varieties of Malvasia wines produced in Sicily
2009-01-01 C., M: LANZA; A., Mazzaglia; A., Scacco; Tripodi, G; G., Dima; A., Verzera
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily
2009-01-01 Lanza, C. M.; Mazzaglia, A; Scacco, A; Tripodi, G; Dima, G; Verzera, A
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties
2009-01-01 Ziino, M; Condurso, C; Romeo, V; Tripodi, G.; Verzera, A.
Headspace volatiles of Vicia sativa L. (Leguminoseae) by solid-phase microextraction and gas chromatography/mass spectrometry
2009-01-01 Romeo, V.; Verzera, A.; Ziino, M.; Condurso, C.; Tripodi, G.
Correlation between Aroma Compounds and Sensory Properties of Malvasia wines produced in Sicily
2009-01-01 Lanza, C. M.; Mazzaglia, A; Scacco, A; Tripodi, G; Dima, G; A., Verzera
Characteristics of a New Citrus Hybrid Essential Oil,Citrus clementina cv. Nules x Citrus limon cv. Cavone
2009-01-01 A., Verzera; Tripodi, G; Cotroneo, A
Volatile compounds and capsaicinoid content of fresh hot peppers (Capsicum annuum L.) of different Calabrian varieties
2009-01-01 Ziino, M; Condurso, C; Romeo, V; Tripodi, G; A., Verzera
Rapid determination of styrene and ethylbenzene in packaged yoghurt.
2009-01-01 Condurso, Concetta; Verzera, Antonella; Romeo, Vincenza; Tripodi, Gianluca; Ziino, Marisa
Effects of climatic changes and innovative wine making on the aroma compounds of typical Sicilian wines
2009-01-01 Tripodi, G; Verzera, A.
L’influenza di ceppi di saccharomyces cerevisiae selezionati in sicilia sulla composizione chimica e sul profilo sensoriale di vini Inzolia, Grillo e Catarratto.
2010-01-01 Di Maio, S.; Genna, G.; Polizzotto, G.; Oliva, D.; Scacco, A.; Lanza, C. M.; Tripodi, G.; Dima, G.; Verzera, A.
Influenza delle tecniche di disidratazione sulla componente terpenica di vini dolci da dessert
2010-01-01 Prinzivalli, L.; Sparacio, A.; Sparla, S.; Condurso, C.; Dima, G.; Tripodi, G.; Verzera, A.
Determinazione della componente aromatica e sensoriale in frutti di Cucumis melo L. Var. Inodorus innestati su diversi portainnesti
2010-01-01 Crinò, P.; Paratore, A.; Lanza, C. M.; Ziino, M.; Di Gregorio, R.; Mazzaglia, A.; Dima, G.; Tripodi, G.; Verzera, A.
Effect of climatic changes on the quality of Sicilian wines: chemical and sensory characterization of Nero d’Avola in relation to the soil salinity
2010-01-01 Verzera, A; Tripodi, Gianluca
CONTENUTO DI ISOTIOCIANATI IN PIANTE SPONTANEE DELLA FLORA MEDITERRANEA: ISATIS TINCTORIA L. E BRASSICA FRUTICOLOSA CYR. (BRASSICACEAE)
2010-01-01 Condurso, C.; Dima, G.; Tripodi, G.; Ragusa, S.; Ziino, M.; Verzera, A.
Legenda icone
- file ad accesso aperto
- file disponibili sulla rete interna
- file disponibili agli utenti autorizzati
- file disponibili solo agli amministratori
- file sotto embargo
- nessun file disponibile