Sfoglia per Rivista  EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY

Opzioni
Vai a: 0-9 A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Titolo Data di pubblicazione Autore(i) File
Characterization and ageing monitoring of Marsala dessert wines by a rapid FTIR-ATR method coupled with multivariate analysis 1-gen-2018 Condurso, Concetta; Cincotta, Fabrizio; Tripodi, Gianluca; Verzera, Antonella
Effect of pomegranate supplementation on the wine yeast response to acidic and osmotic stresses 1-gen-2022 Caridi, Andrea; Nicolò, Antonella; Modafferi, Antonino; De Bruno, Alessandra
Effects of cluster thinning on wine quality of Syrah cultivar (Vitis vinifera L.) 1-gen-2016 Condurso, Concetta; Cincotta, Fabrizio; Tripodi, Gianluca; Sparacio, Antonio; Giglio Dina Maria, Letizia; Sparla, Salvatore; Verzera, Antonella
Long-term effects of different starter yeasts on colour and natural antioxidant power of red wines 1-gen-2021 Caridi, Andrea; Romeo, Rosa; De Bruno, Alessandra; Masaneo, Cristian; Poiana, Marco
Study of the inheritability of the yeast trait “interaction with natural antioxidant activity of red wine” in four generations of Saccharomyces cerevisiae and its enhancing by spore clone selection and hybridization 1-gen-2015 Caridi, A.; De Bruno, A; Piscopo, A; Poiana, M; Sidari, R
Mostrati risultati da 1 a 5 di 5
Legenda icone

  •  file ad accesso aperto
  •  file disponibili sulla rete interna
  •  file disponibili agli utenti autorizzati
  •  file disponibili solo agli amministratori
  •  file sotto embargo
  •  nessun file disponibile